Om Luxury Watches

Vår bakgrund

Vi på LuxuryWatches är passionerade konnässörer som varje dag har privilegiet att få arbeta med vårt största intresse; klockor. Med alla klockors hantverk, historia, funktionalitet, precision och komplexitet, samt alla dess variationer känner vi oss alltid som hemma.

Klockor har alltid varit ett stort intresse för oss och vi har genom åren byggt ett kontaktnät runt hela världen för att alltid kunna få fram just de klockor som ligger i vårt och kundens fokus.

butik-start_u
Patek Philippe

Vår passion

I dag är LuxuryWatches Stockholms verksamhet välkänd bland människor och verksamheter jorden runt som delar vårt intresse och vår passion.

För några år sedan var det vänner och bekanta som kontaktade oss för att få hjälp med att hitta en klocka som passade dem.

Nu är det även människor från alla världens hörn som hör av sig för att kunna finna just sin klocka till rätt pris och i rätt skick. För oss är varje ny kontakt viktig, oavsett om det är ditt första klockköp eller om du ska utöka samlingen med någon av världens mest exklusiva klockor. Vi är en återkommande länk när det mest exklusiva klockorna byter ägare, världen över.

Välkommen till vår butik i Stockholm

I dag arbetar vi från en fantastisk butik mitt i centrala Stockholm dit du alltid är välkommen för att se på det stora utbudet av klockor från olika exklusiva tillverkare, eller för att beställa just det du söker. Den klockan som andra aktörer har flera års väntetid på, har vi ofta hemma så du kan sätta den på armen samma dag.

Oavsett om du planerar att köpa din drömklocka nu eller senare så är du alltid välkommen in att tala med oss, vi älskar klockor och hjälper dig alltid!

Från vår journal