Invigning av vår nybyggda lokal

Den 15 november invigde vi våra nybyggda och större lokaler med bland annat ett rum fyllt med bara Patek Philippe.

Så mycket nyfikenhet, värme och passion samlat på ett ställe. Det kunde inte bli annat än en fantastisk kväll.

Tack alla fantastiska människor för att ni var med och gjorde kvällen.

We love you

Tony & George med Luxurywatches-familjen

 

”Klockan är nu var mans smycke”

LuxuryWatches (LW) i Stockholm expanderar för att möta marknadens höga efterfrågan och krav på flexibilitet och snabbhet. Exklusiva klockor är inte längre något för några få, utan något som allt fler ser som en del av sin personlighet. LuxuryWatches möter både många nya kunder och kunder som vill byta upp sig och finna just sin unika klocka. Samtidigt som fler upptäcker intresset så ser man också att kunderna vill kunna förverkliga sina drömmar, när det är just drömmar, och inte vill hamna i långa köer, eller kanske inte någonsin få sin drömklocka.

LuxuryWatches som är märkesoberoende har nu byggt ut för att göra det mest mytomspunna och exklusiva klockhuset i världen, Patek Philippe, tillgängligt. Hos LW kan kunderna nu, likt få andra ställen i världen, se och prova Patek Philippes klockor, och i många fall sätta den på armen samma dag. LW är nu med sin passion för klockor med och leder och förändrar klockvärlden genom att möta kunden på dennes villkor. Världens finaste och mest unika klockor, tillgängliga för alla, med ett passionerat bemötande från LuxuryWatches-familjen. Nu finns allt ifrån den mest unika Patek Philippe-klockan till Rolex alla sportmodeller, oavsett i vilken kombination kunden önskar den, i butik, eller med mycket kortare leveranstid än hos någon annan.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

326 replies on “Invigning av vår nybyggda lokal

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.